Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Αυτά παθαίνουν οι απάνθρωποι ρατσιστές σε δημοφιλέστατο βιντεοπαιχνίδι
[Newsbeast]: Αυτά παθαίνουν οι απάνθρωποι ρατσιστές σε δημοφιλέστατο βιντεοπαιχνίδι

[Newsbeast]: Αυτά παθαίνουν οι απάνθρωποι ρατσιστές σε δημοφιλέστατο βιντεοπαιχνίδι

Το Red Dead Redemption 2 και οι οπαδοί της… Κου Κλουξ Κλαν

Το Red Dead Redemption 2 συνεχίζει να δρέπει διθυραμβικές κριτικές απ’ όλους με τα απίστευτα γραφικά του και την πρωτοφανή δράση.

Και για να διατηρήσει την ιστορική αλήθεια των καιρών του, το παιχνίδι βάζει τους παίκτες να έχουν μια στο τόσο συναπαντήματα με μέλη της ΚΚΚ, δίνοντας έναν άλλο αέρα στο videogame.

Κι ενώ στις μέρες μας δύσκολα θα δεις τους λευκοφορεμένους ρατσιστές με τις κουκούλες να καίνε σταυρούς, το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσεις μαζί τους. Μόνο που για τους gamers αυτό ισοδυναμεί με δημιουργικούς τρόπους να σταματήσεις τις μισάνθρωπες συγκεντρώσεις τους!

Τους σκοτώνουν δηλαδή με ό,τι τρόπο βάλει ο νους, από γάζωμα με όπλα μέχρι πιο τελετουργικές δολοφονίες, όπως θα το ήθελαν πιθανότατα και οι ίδιοι.

Όσοι πάλι έχουν την υπομονή να περιμένουν τη συνάντηση να τελειώσει, μας λένε πως τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή και από μόνα τους, όντας λες ένα αστειάκι της Rockstar να προγραμματίσει τα μέλη της ΚΚΚ να σκοτώνονται μεταξύ τους, να συνθλίβονται από τον φλεγόμενο σταυρό ή να βάζει φωτιά κατά λάθος ο ένας στον άλλο…

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!