Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: H AEK πλήρωσε τον Λάζαρο
[Newsbeast]: H AEK πλήρωσε τον Λάζαρο

[Newsbeast]: H AEK πλήρωσε τον Λάζαρο

Η πλευρά της Ένωσης τονίζει ότι είναι τα χρήματα που παρακρατήθηκαν για το πρόστιμο για τις δηλώσεις του

Στην καταβολή του ποσού 41.105 ευρώ προς την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου προχώρησε η ΑΕΚ όπως ειπώθηκε στην εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Η κ. Ελευθερία Ρίζου τόνισε πως η ΑΕΚ κατέβαλε 27.805 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,10.000 για την πρόκριση στο Europa League, 3.000 ευρώ για ενοίκια, και 400 ευρώ ως επίδομα άδειας για το 2018. Το συνολικό ποσό θα είναι στις 41.105 ευρώ.

Όπως διευκρινίζεται από πλευράς ΑΕΚ είναι τα χρήματα που είχαν παρακρατηθεί από τον Λάζαρο για το πρόστιμο για τις δηλώσεις του και από την στιγμή που η απόφαση του Διαιτητικού δεν έδωσε άδεια για αυτό το πρόστιμο, καταβλήθηκαν κανονικά αυτά τα χρήματα εξόφλησής του. Επίσης από μεριάς της Ένωσης επισημαίνεται πως αυτός ήταν και ένας λόγος που είχε δοθεί αναβολή στην προσφυγή του Λάζαρου μέχρι την απόφαση του Διαιτητικού και πλέον του καταβλήθηκαν οι διαφορές που υπήρχαν από μπόνους και όλα τα σχετικά.

Η κόντρα των δυο πλευρών πλέον αφορά τους φόρους του συμβολαίου που υπεγράφη τον Αύγουστο του 2016 και την εισφορά αλληλεγγύης. Οι δυο πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για την κατάθεση των υπομνημάτων όσον αφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι της μεταξύ τους διαμάχης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!