Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Τα αδέρφια που δεν μπορούν να παίξουν μαζί για να μη βλάψουν το ένα το άλλο
[Newsbeast]: Τα αδέρφια που δεν μπορούν να παίξουν μαζί για να μη βλάψουν το ένα το άλλο

[Newsbeast]: Τα αδέρφια που δεν μπορούν να παίξουν μαζί για να μη βλάψουν το ένα το άλλο

Η ασθένεια που τους απαγορεύει ακόμη και να αγκαλιαστούν

Η 4χρονη Faye και ο τριών ετών Alfie από το Ηνωμένο Βασίλειο αγαπούν να παίζουν μαζί αλλά η μητέρα τους αναγκάζεται να τα κρατήσει χώρια επειδή τα μικρόβια που «μοιράζονται» θα μπορούσαν να τα σκοτώσουν.

Τα δύο αδέρφια έχουν διαγνωστεί με κυστική ίνωση λίγο μετά τη γέννα. Αυτή «φιλοξενεί» βακτήρια που συχνά προκαλούν επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις των πνευμόνων, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο πρέπει να λαμβάνουν 45 δισκία κάθε μέρα ώστε να καθαρίζονται οι πνεύμονές τους. Διάφορα προβλήματα βλάπτουν τους πνεύμονες όσων έχουν κυστική ίνωση και μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε αναπνευστική ανεπάρκεια στους πάσχοντες η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία.

Αυτό αφήνει την 23χρονη μητέρα τους χωρίς άλλη επιλογή καθώς προσπαθεί να τους κρατάει χωριστά για να τους αποτρέψει να μεταφέρουν ο ένας στον άλλον κάποια μόλυνση. Παίζουν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν επιτρέπεται να αγκαλιάσει ο ένας τον άλλον αλλά η οικογένεια αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα χωρίσουν.

Η μητέρα τους αποκαλύπτει ότι πρόκειται για δύο πολύ δραστήρια και ευτυχισμένα παιδιά αλλά μια λοίμωξη θα μπορούσε να αποβεί πολύ σοβαρή γι’ αυτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!