Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Αχτσιόγλου: Η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου ήταν δέσμευσή μας
[Newsbeast]: Αχτσιόγλου: Η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου ήταν δέσμευσή μας

[Newsbeast]: Αχτσιόγλου: Η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου ήταν δέσμευσή μας

«Έχουμε διανύσει το μισό δρόμο, έχουμε υλοποιήσει θετικά μέτρα»

«Έχουμε διανύσει το μισό δρόμο, έχουμε υλοποιήσει θετικά μέτρα, αλλά έχουμε και πολύ ακόμη δρόμο να διανύσουμε για να αντιστρέψουμε έναν κοινωνικό όλεθρο που παραλάβαμε» δήλωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου , σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84».

«Δεν έχει τόση σημασία για τον κόσμο το γεγονός, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έκανε πολύ μικρότερη δημοσιονομική προσαρμογή απ’ ό,τι οι προηγούμενοι. Η ουσία είναι ότι ο κόσμος έχει μεγάλες ανάγκες και περισσότερες απαιτήσεις από τη διακυβέρνηση αυτού του τόπου, κυρίως διότι φορτώθηκε πολύ μεγάλα βάρη την περίοδο της κρίσης» σημείωσε η υπουργός Εργασίας και συμπλήρωσε λέγοντας ότι το βασικό ζήτημα είναι πως ο ελληνικός λαός έχει κάποιες πολύ βασικές πιεστικές ανάγκες που δεν ικανοποιούνταν εδώ και αρκετά χρόνια, επειδή βρισκόμασταν σε προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Για την έκθεση της Κομισιόν, η κ. Αχτσιόγλου υπογράμμισε: «Από την πλευρά μας, είμαστε απολύτως σίγουροι και βέβαιοι αναφορικά με την ποσοτικοποίηση των θετικών μέτρων, τα οποία ήδη εφαρμόζουμε από τον Μάιο. Τα μέτρα του Ζαππείου, η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στα τρόφιμα και στην ενέργεια και η νέα 13η σύνταξη, με τους δημοσιονομικούς περιορισμούς που είχαμε, είναι απολύτως κοστολογημένα και απολύτως εντός του δημοσιονομικού χώρου που διαθέτουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!