Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: 80.000 κόσμος επισκέφτηκε την #GR80s δεκαετία στην Τεχνόπολη
[Newsbeast]: 80.000 κόσμος επισκέφτηκε την #GR80s δεκαετία στην Τεχνόπολη

[Newsbeast]: 80.000 κόσμος επισκέφτηκε την #GR80s δεκαετία στην Τεχνόπολη

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση και το ενδιαφέρον του κοινού

Με μεγάλη επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε η μεγάλη συμμετοχική έκθεση GR80s.

Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων  με παράλληλο πρόγραμμα δράσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. 80.000 επισκέπτες, κάθε ηλικίας,  έδωσαν ραντεβού με την ιστορία και ανακάλυψαν, άλλοι εκ νέου και άλλοι για πρώτη φορά, την υπέροχη αυτή δεκαετία.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, εγκαινιάζοντας την έκθεση μαζί με την Πρόεδρο της Τεχνόπολης Πόπη Διαμαντάκου και το διευθύνοντα σύμβουλο της Τεχνόπολης Κωνσταντίνο Μπιτζάνη, σημείωσε ότι αποτελεί την ευκαιρία να θυμηθούμε τη διαφορετική αντίληψη της κοινωνίας και της επικοινωνίας της δεκαετίας αυτής και να βιώσουμε μέσα από το πρίσμα του παρόντος, μια δεκαετία που όσο κι αν δαιμονοποιήθηκε, έχει εμπειρίες, βιώματα και πολλά να προσφέρει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σημειώνεται ότι στην ολοκλήρωση της φρέσκιας ιδέας του Παναγή Παναγιωτόπουλου και Βασίλη Βαμβακά βοήθησε σε σημαντικό βαθμό και η προσφορά αντικειμένων της αγαπημένης σε όλους δεκαετίας, από τους ίδιους τους πολίτες.

Συνολικά, στήθηκαν και παρουσιάστηκαν 18 θεματικά περίπτερα, 4.000 εκθέματα εκ των οποίων τα 2.500 ανήκουν σε ιδιώτες, 1.000 σπάνιες φωτογραφίες, 400 ώρες προβολών ενώ έλαβαν χώρα περισσότερες από 30 παράλληλες εκδηλώσεις, workshops, ομιλίες, σεμινάρια, συναυλίες και parties.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!