Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: 4o Αthens Coffee Festival: Το παρόν και το μέλλον του κλάδου του καφέ στα Cοffee Masterclasses
[Newsbeast]: 4o Αthens Coffee Festival: Το παρόν και το μέλλον του κλάδου του καφέ στα Cοffee Masterclasses

[Newsbeast]: 4o Αthens Coffee Festival: Το παρόν και το μέλλον του κλάδου του καφέ στα Cοffee Masterclasses

Ενδιαφέροντα masterclasses από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου

Ενδιαφέροντα masterclasses από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου θα αποτελέσουν και τις τρείς ημέρες του Athens Coffee Festival (28-30.09, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων) το σημείο συνάντησης των επισκεπτών του.

Κατά την διάρκεια των Coffee Masterclasses, θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή του καφέ ενώ παράλληλα θα συζητηθούν και θα αναλυθούν οι προβληματισμοί που απασχολούν την παγκόσμια βιομηχανία του καφέ.

Η θεματολογία θα είναι ευρεία και θα κινείται από το μέλλον της παραγωγής του καφέ, το αρωματικό δυναμικό και το γευστικό προφίλ των ωμών και των καβουρδισμένων κόκκων έως την ιταλική παράδοση του espresso και την πρόκληση του specialty coffee.

Ένα μέρος της θεματολογίας θα είναι πιο στοχευμένη στους επαγγελματίες του κλάδου ενώ κάποιες παρουσιάσεις θα είναι πιο «δόκιμες» για το ευρύ κοινό. Τα masterclasses θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Innovathens στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Workshops για τους επαγγελματίες του καφέ

Κορυφαία στελέχη της αγοράς, AST εκπαιδευτές και διακεκριμένοι επαγγελματίες θα μιλήσουν για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις σύγχρονες ιδέες και την υλοποίησή τους, μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και επιδείξεις ειδικά για τους επαγγελματίες του χώρου.

Όλα τα φλέγοντα θέματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος barista αλλά και ο επιχειρηματίας της καφεστίασης, θα τεθούν επί τάπητος ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν νέες τάσεις και προτάσεις που μπορούν να κάνουν πιο ανταγωνιστική την επιχείρηση τους και να προσφέρουν μία νέα ξεχωριστή εμπειρία στον πελάτη και καταναλωτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!