Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: 120 δόσεις: Σενάρια για παράταση της ρύθμισης έως και 15 μέρες
[Newsbeast]: 120 δόσεις: Σενάρια για παράταση της ρύθμισης έως και 15 μέρες

[Newsbeast]: 120 δόσεις: Σενάρια για παράταση της ρύθμισης έως και 15 μέρες

Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης

Με τη κλεψύδρα να αδειάζει για την υπαγωγή των οφειλετών στη ρύθμιση των120 δόσεων το υπουργείο Οικονομικών στο παραπέντε της εκπνοής της προθεσμίας αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για το εάν θα παρατείνει ή όχι το χρόνο υπαγωγής στη ρύθμιση.

Η ηλεκτρονική αυλαία της ρύθμισης πέφτει κανονικά τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου αλλά μετά την βροχή αιτημάτων που έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών για παράταση της προθεσμίας στο οικονομικό επιτελείο προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι οριστικές αποφάσεις για τη χρονική διάρκεια της παράτασης αναμένεται να ληφθούν αναμένεται να ληφθούν την Κυριακή το βράδυ ή το πρωί της Δευτέρας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα είναι μικρής διάρκειας, ολίγων ημερών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται να δοθεί παράταση 5 ημερών για τους οφειλέτες που είχαν υπαχθεί αρχικά στη ρύθμιση των 120 δόσεων και θέλουν να υποβάλουν νέα αίτηση για να ενταχθούν στην νέα βελτιωμένη ρύθμιση και 15 ημερών για όσους υποβάλλουν για πρώτη φορά αίτηση υπαγωγής στις 120 δόσεις.

Τις τελευταίες ημέρες η ρύθμιση των 120 δόσεων έχει ανεβάσει ταχύτητες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε καθημερινή βάση υποβάλλονται περίπου 30.000 αιτήσεις με τον αριθμό των οφειλετών που εντάσσονται να υπερβαίνει τις 400.000 και τα χρέη που ρυθμίζονται σε έως 120 δόσεις να έχουν ξεπεράσει τα 2 δις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!