Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 10 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Test: Subaru Outback 2.0D CVT
[NewsAuto]: Test: Subaru Outback 2.0D CVT

[NewsAuto]: Test: Subaru Outback 2.0D CVT

Mετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ερχόμαστε σε επαφή με το μεγάλο crossover της Subaru με τον boxer diesel των 150 ίππων και το σύστημα ασφάλειας Eyesight.

Το Outback είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας, καθώς στα 24 περίπου χρόνια παρουσίας του στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια μονάδες. Εντάσσεται στην κατηγορία των μεγάλων crossover, βασίζεται στο σεντάν Legacy και μπορεί να καλύπτει εξίσου καλά τις οικογενειακές μεταφορικές ανάγκες αλλά και όσους επιδιώκουν περιπλανήσεις σε εκτός δρόμου τμήματα.

Στην 5η του γενιά το «Made in Japan» μεγάλο crossover μπαίνει στο premium κομμάτι της κατηγορίας με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και ενσωματώνει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε επίπεδο τεχνολογίας.

Το αυτοκίνητο δοκιμής μας έφερε το Eye Sight. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας που προστατεύουν πριν συμβεί το ατύχημα και συντελούν στην αποφυγή του. Ειδικότερα το σύστημα λειτουργεί όπως το ανθρώπινο μάτι ανιχνεύοντας αντικείμενα σε 3D. Εκτός από τα άλλα αυτοκίνητα, το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει επίσης πεζούς και ποδηλάτες και να προσδιορίσει με ακρίβεια την απόστασή τους, το σχήμα τους και την ταχύτητα που κινούνται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!