Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Στο σφυρί μια BMW 507 του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου
[NewsAuto]: Στο σφυρί μια BMW 507 του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

[NewsAuto]: Στο σφυρί μια BMW 507 του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος φαίνεται ότι ήταν λάτρης των σπορ αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύει αυτή η πανέμορφη BMW 507 που είχε στην κατοχή του και η οποία θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected] )

H δημοπρασία του Bonhams θα γίνει στο Μονακό στις 11 Μαΐου και η BMW 507 του τέως είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα που θα δημοπρατηθούν, αφού αναμένεται να πιάσει μια τιμή μεταξύ 2,1 και 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το ιστορικό του, το αυτοκίνητο παραδόθηκε καινούργιο στον Κωνσταντίνο το 1959 και ήταν 1 από τις μόλις 252 507 που κατασκεύασε η BMW . Μάλιστα, η εν λόγω 507 ανήκε στο μοντέλο Series II, από το οποίο παράχθηκαν και οι περισσότερες μονάδες (217).

Η BMW 507 Series II μεταξύ άλλων ξεχώρισε από τη Series I λόγω του μικρότερου ρεζερβουάρ καυσίμου (66 λτ. έναντι 110 λτ.), που της επέτρεψε να προσφέρει έναν μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Θυμίζουμε ότι το μοτέρ και των δύο σειρών ήταν ένας V8 κινητήρας βενζίνης από κράμα αλουμινίου, χωρητικότητας 3.168 κ.εκ., με ονομαστική απόδοση 150 ίππων.

Προς το παρόν ο Bonhams δεν ανακοινώνει λεπτομέρειες για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει αυτή η BMW 507 ή για την κατάστασή της, αν και με βάση τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο τέως Βασιλιάς φαίνεται ότι την έχει διατηρήσει όσο καλύτερα δυνατόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!