Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Seat: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην εξέλιξη
[NewsAuto]: Seat: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην εξέλιξη

[NewsAuto]: Seat: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην εξέλιξη

Τα βραβεία Inventors Awards για άλλη μια φορά ανταμείβουν τη συμβολή και τις ιδέες των εργαζομένων της Seat , που μέσα στο 2015 παρήγαγαν με την τεχνογνωσία τους 39 νέες πατέντες.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα βραβεία αυτά αποσκοπούν να προωθήσουν την κουλτούρα της καινοτομίας μεταξύ των εργαζομένων, ενθαρρύνοντας τους να παρουσιάσουν τις ιδέες τους που συμβάλλουν στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας της εταιρείας και στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων.

Το 2015 υποβλήθηκαν συνολικά 122 προτάσεις από τους εργαζομένους, που οδήγησαν τελικά σε 39 πιστοποιημένες ευρεσιτεχνίες. Από αυτές, 26 είναι εθνικές και 13 με διεθνή εμβέλεια. Εξέχουσα θέση μεταξύ των ευρεσιτεχνιών που παρουσιάστηκαν ήταν οι προτάσεις για βελτιώσεις, νέες λύσεις ή εφαρμογές που σχετίζονται με τη τεχνολογία, τα προϊόντα και τους τομείς των πωλήσεων και marketing.

Τα Inventors Awards 2016, επιβράβευσαν ένα πρωτοποριακό σύστημα που ελέγχει τη γωνία κάμπερ των τροχών σε αγωνιστικά οχήματα με το Best International Patent, ενώ το βραβείο Best National Patent απονεμήθηκε στον παλλόμενο διακόπτη ανάφλεξης.

Στον τομέα της καινοτομίας, η εφαρμογή Park finder BCN, η οποία εμφανίζει κοντινά ελεύθερα σημεία στάθμευσης στη πόλη της Βαρκελώνης, επιλέχθηκε ως η καλύτερη ανάμεσα σε όλες τις προτάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!