Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Rolls-Royce: Ρίχνει… πόρτα στην αυτόνομη οδήγηση
[NewsAuto]: Rolls-Royce: Ρίχνει… πόρτα στην αυτόνομη οδήγηση

[NewsAuto]: Rolls-Royce: Ρίχνει… πόρτα στην αυτόνομη οδήγηση

Τα αυτοκίνητα της Rolls-Royce σχεδόν ανέκαθεν μετέφεραν διασημότητες και γαλαζοαίματους στα πίσω καθίσματα τους, ενώ στο τιμόνι τους βρισκόταν ένας παραδοσιακός σοφέρ από σάρκα και οστά. Η διάσημη εταιρία δείχνει ότι θέλει να διατηρήσει τα πράγματα έτσι, τουλάχιστον προς το παρόν.

ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η στάση της εταιρίας απέναντι στην αυτόνομη οδήγηση εκδηλώνεται και μέσα από τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, Torsten Müller-Ötvös, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Car and Driver ξεκαθάρισε πως η εταιρία δεν πρόκειται να ανέβει στο τρενάκι της κούρσας για την αυτόνομη οδήγηση, κάτι που θα γίνει υπό προϋποθέσεις.

What Car ?
Ευκαιρία για Tipo – Ολες οι λεπτομέρειες…
Ηρθαν τα νέα MINI. Μάθετε τα πάντα!
Ποια είναι η τιμή του νέου Nissan Juke
Το Peugeot 2008 τώρα σε τιμή που δεν υπάρχει!
Ήρθε το Mercedes Me – Τι είναι αυτό;

“Είναι σημαντικό να καταλάβει κανείς πώς όχι μόνο πολλοί αλλά όλοι οι πελάτες μας έχουν σοφέρ”, εξήγησε ο Müller-Ötvös βάζοντας μέσα και εκείνους τους πελάτες που δεν έχουν σοφέρ ως μόνιμο προσωπικό, αλλά χρησιμοποιούν ανάλογες υπηρεσίες. Το μόνο σενάριο, σύμφωνα με τον Müller-Ötvös, όπου η Rolls-Royce, θα ενδιαφερθεί για την αυτόνομη οδήγηση είναι αυτή να καταστεί πλήρως αποτελεσματική και πραγματικά αυτόνομη. “Ποιο είναι το νόημα εξάλλου να πληρώνεις έναν σοφέρ και αυτός να κάθεται εκεί με το αυτοκίνητο να κάνει την περισσότερη, αλλά όχι όλη τη δουλειά;”, συμπλήρωσε ο Müller-Ötvös και εξήγησε πως η Rolls-Royce θα ενδιαφερθεί για την αυτόνομη οδήγηση μόνο όταν η χρήσης της δεν απαιτεί πραγματικά καμία προσπάθεια ή ενέργεια από την πλευρά του οδηγού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!