Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Πόση αυτονομία θα προσφέρει το Honda Clarity;
[NewsAuto]: Πόση αυτονομία θα προσφέρει το Honda Clarity;

[NewsAuto]: Πόση αυτονομία θα προσφέρει το Honda Clarity;

To Clarity Fuel Cell , με τεχνολογία κυψελών καυσίμου, θα απασχολήσει όχι μόνο τη Honda αλλά και το κοινό με περιβαλλοντικές ευαισθησίες το επόμενο διάστημα. Η εταιρία έχει μπροστά της μεγάλες προκλήσεις και επιθυμεί να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Το νέο Clarity σύμφωνα με την Honda αποτελεί ένα από το πιο προηγμένα οχήματα κυψελών καυσίμου παγκοσμίως καθώς προσφέρει κορυφαία μέγιστη αυτονομία 620 km. Οι κυψέλες καυσίμου είναι ένα από τα εναλλακτικά καύσιμα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Η άφιξη του  νέου Clarity στην Ευρώπη στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας HyFIVE (Hydrogen For Innovative Vehicles) ενισχύει τις συνεχείς προσπάθειες της Honda για την ευρύτερη χρήση των οχημάτων κυψελών καυσίμου και τη δημιουργία μιας βιώσιμης υποδομής ανεφοδιασμού υδρογόνου στην περιοχή.

Θα το δούμε όπως ακριβώς αναμενόταν, στην έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη τον προσεχή Μάρτιο, στην οποία υπολογίζεται να δώσουν το «παρών» όλες οι καθαρές προτάσεις των κατασκευαστών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!