Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
31 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των πελατών της Rolls-Royce;
[NewsAuto]: Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των πελατών της Rolls-Royce;

[NewsAuto]: Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των πελατών της Rolls-Royce;

Αν έπρεπε να μαντέψετε, ποια είναι η μέση ηλικία ενός κλασικού πελάτη της Rolls-Royce , αλήθεια τι θα λέγατε, εξήντα ή εβδομήντα έτη; Η απάντηση είναι πολύ πιο περίεργη απ’ ότι περιμένετε, σύμφωνα πάντα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected]

Μιλώντας στο Bloomberg, ο Müller-Ötvös είπε ότι «βλέπουμε, σε αυτό το τμήμα των ατόμων μια υπερβολική ανάπτυξη, μια γρήγορη μείωση της μέσης ηλικίας. Είναι φανταστικό, είναι πραγματικά εντυπωσιακό». Όπως αποδεικνύεται, η παγκόσμια μέση ηλικία ενός πελάτη Rolls-Royce είναι 45 ετών, η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από τα 56 χρόνια που ήταν πριν από επτά χρόνια.

Αυτό είναι χαμηλότερο ακόμη και από τη μέση ηλικία των αγοραστών πολυτελών αυτοκινήτων συνολικά, αναφερόμενος στα στοιχεία της Kelley Blue Book, τα οποία επίσης καταγράφουν τη μέση ηλικία των αγοραστών αυτοκινήτων πολυτελείας σε ηλικία 50 ετών. Η μέση ηλικία των νέων αγοραστών της Rolls-Royce είναι επίσης χαμηλότερη από αυτή της Mercedes-Benz (51 ετών) και της BMW (50 ετών).

Η προσέλκυση νεότερων αγοραστών είναι σίγουρα επωφελής για τον κατασκευαστή αυτοκινήτων πολυτελείας, καθώς όχι μόνο τους επιτρέπει να γίνουν δυνητικά επαναλαμβανόμενοι πελάτες, αλλά και να αποφευχθεί η εικόνα της μάρκας ότι μόνο οι συνταξιούχοι οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα. Η νέα σειρά Black Badge series της μάρκας, αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο επιχειρεί αυτή να προσελκύσει νέους αγοραστές, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!