Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Peugeοt Only Fuel: Εσείς προσθέτετε μόνο το καύσιμο!
[NewsAuto]: Peugeοt Only Fuel: Εσείς προσθέτετε μόνο το καύσιμο!

[NewsAuto]: Peugeοt Only Fuel: Εσείς προσθέτετε μόνο το καύσιμο!

Σίγουρα η Peugeot διανύει την πιο γόνιμη και παραγωγική περίοδο στη σύγχρονη ιστορία της. Νέα μοντέλα, νέες τεχνολογίες, καινοτομίες, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Πιθανόν αρκετοί από εσάς έχετε συνδέσει τη γαλλική εταιρεία με αυτοκίνητα πόλης, αυτοκίνητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας, αλλά και οικογενειακά αυτοκίνητα. Δικαίως θεωρείτε τα μοντέλα της οικονομικά είτε είναι diesel είτε είναι βενζινοκίνητα. Εσχάτως μάλιστα η Peugeot έχει κάνει αισθητή της παρουσία της και στα μικρά ή μεσαία crossover με τα 2008 και 3008 .

Αν είστε απ’ αυτούς που ψάχνουν ν’ αγοράσουν αυτοκίνητο η Peugeot έχει ένα δέλεαρ ακόμη: Το πρόγραμμα: «Only Fuel », στο πλαίσιο του οποίου απομένει ως αδιευκρίνιστη τάξη μεγέθους μόνο το καύσιμο. Ας δούμε λίγο πως λειτουργεί αυτό το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα: Επισκέπτεστε έναν dealer της μάρκας και διαλέγετε το αυτοκίνητο της αρέσκειάς σας.

Με το Peugeοt Only Fuel το μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με υπηρεσίες, βρίσκετε το ύψος της μηνιαίας δόσης και ξενοιάζεται απ’ όλα. Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά το «Only Fuel» συνυπολογίζει σε μια μηνιαία δόση δαπάνες όπως το κόστος της ασφάλειας του αυτοκινήτου, του service, των ανταλλακτικών, της αλλαγής ελαστικών, των τελών κυκλοφορίας και της οδικής βοήθειας για 4 χρόνια που είναι ο χρόνος αποπληρωμής του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!