Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Η οδήγηση απαιτεί νου και σώμα υγιές!
[NewsAuto]: Η οδήγηση απαιτεί νου και σώμα υγιές!

[NewsAuto]: Η οδήγηση απαιτεί νου και σώμα υγιές!

Δεν είναι δεδομένο πως αντιλαμβάνονται όλοι πόσο σημαντική είναι η καλή φυσική κατάσταση για τον μέσο οδηγό. Παρότι δεν υπάρχουν απαιτήσεις σε ότι αφορά δυνάμεις που καταπονούν το σώμα όπως συμβαίνει στους αγώνες, υπάρχουν απλές κινήσεις όπως το να πρέπει να γυρνάς το κεφάλι σου για να ελέγχεις τι συμβαίνει πίσω σου όταν κάνεις όπισθεν ή η προσπάθεια να δεις τι υπάρχει στην τυφλή γωνία, που έχουν για παράδειγμα απαιτήσεις από τον αυχένα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο η Infiniti έχει ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα συνεργασία με την διάσημη γυμνάστρια Ashley Borden, που στόχο έχει τη διδαχή των οδηγών για τα πόσο σημαντική είναι η καλή φυσική κατάσταση – έστω σε ότι αφορά σε συγκεκριμένα μέρη του σώματός μας.

Η συνεργασία αυτή δεν έρχεται τυχαία καθώς η ιαπωνική μάρκα έχει δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην… ευεξία των επιβατών των οχημάτων της. Παράδειγμα αυτού είναι το νέο QX50 που παρουσιάστηκε πρόσφατα από το πολυτελές παρακλάδι της Nissan.

Αυτό έχει σχεδιαστεί με στόχο να αποτελεί «καταφύγιο» για τον οδηγό, που θα τον προστατεύει από όσα δεινά μας ταλαιπωρούν κάθε που βγαίνουμε στο δρόμο. Στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία Active Noise Cancellation, η οποία ουσιαστικά… μηδενίζει τους θορύβους που περνούν στο εσωτερικό, με το προηγμένο ηχοσύστημα 16 ηχείων της BOSE να υπόσχεται την βέλτιστη δυνατή ηχητική απόλαυση από τους ήχους και τις μουσικές που εσείς θέλετε να ακούτε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!