Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Νέος κινητήρας για το Mitsubishi Outlander PHEV
[NewsAuto]: Νέος κινητήρας για το Mitsubishi Outlander PHEV

[NewsAuto]: Νέος κινητήρας για το Mitsubishi Outlander PHEV

Το Mitsubishi Outlander PHEV διατηρείται εξαιρετικά καλά παρά την ηλικία του. Οι αλλαγές που αξίζει να αναφερθούν βρίσκονται κάτω από το δέρμα, εκεί όπου ο κινητήρας Otto των 2.0 λίτρων αντικαταστάθηκε από ένα νέο σύνολο 2,4 λίτρων σύμφωνος με τις νέες προδιαγραφές του κύκλου Atkinson.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Ο διαφορετικός κύκλος και τα επιπλέον 400 κυβικά εκατοστά επιτρέπουν την υψηλότερη ροπή, την ομαλότερη λειτουργία και τη συνολική υψηλότερη απόδοση, αν και η Mitsubishi δεν αποκάλυψε κανένα σχετικό στοιχείο. Αυτό που η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία είναι πρόθυμη να μοιραστεί αυτή τη στιγμή είναι μια χούφτα ποσοστά.

Σύμφωνα με τη Mitsubishi, η έξοδος της γεννήτριας, η έξοδος του πίσω μοτέρ και η απόδοση της μπαταρίας αυξήθηκαν κατά 10% σε σχέση με το παρελθόν. Εν τω μεταξύ, η χωρητικότητα της μονάδας αυξήθηκε κατά 15%, η οποία μεταφράζεται σε 13,8 kWh σε σύγκριση με τα προηγούμενα των 12 kWh. Για το σκοπό αυτό, η ηλεκτρική αυτονομία θα πρέπει να έχει αυξηθεί επίσης, έστω και λίγα παραπάνω km από το τρέχον μοντέλο των 36 km.

Το ηλεκτροκίνητο crossover θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις αρχές του Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης μαζί με το concept e-Evolution, ενώ το τελευταίο θα παρουσιαστεί στο κοινό τον Οκτώβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!