Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Το νέο στρατηγικό σχέδιο του ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi
[NewsAuto]: Το νέο στρατηγικό σχέδιο του ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi

[NewsAuto]: Το νέο στρατηγικό σχέδιο του ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi

Σύμφωνα με το νέο εξαετές πλάνο, το Groupe Renault προβλέπει αύξηση κατά 40% σε όγκους ταξινομήσεων, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις εκτός Ευρώπης, σε πάνω από 5 εκατομμύρια μονάδες, σε σύγκριση με τις 3,47 εκατομμύρια μονάδες που πωλήθηκαν το 2016, με λειτουργικό κέρδος άνω του 7%.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Για να επιτύχει αυτούς τους στόχους, η συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi πρόκειται να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων οκτώ νέων EV οχημάτων και 12 αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων. Μάλιστα, 15 από αυτά τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν αυτόνομο σύστημα, το οποίο θα κυμαίνεται από το Επίπεδο 2 έως το Επίπεδο 4, με συμπαγή αυτοκίνητα πόλης τα οποία θα προσφέρουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 έως το 2019.

Η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει 18 δις ευρώ στην έρευνα και ανάπτυξη και αναμένεται να κατασκευάσει τις νέες ηλεκτρικές μονάδες σε μια κοινή αρχιτεκτονική μεταξύ των τριών σημάτων, δημιουργώντας μια σειρά μοντέλων EV συμπαγών έως πλήρους μεγέθους. Ο στόχος είναι το 80% των μοντέλων Groupe Renault να βασίζονται σε κοινές πλατφόρμες.

ToGroupeRenault είναι πλέον μια υγιής, επικερδής, παγκόσμια εταιρεία που αναζητά αυτοπεποίθηση“, δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Renault Carlos Ghosn.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!