Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Το νέο PremiumContact6 από την Continental
[NewsAuto]: Το νέο PremiumContact6 από την Continental

[NewsAuto]: Το νέο PremiumContact6 από την Continental

Διαθέσιμο στο πανελλαδικό δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων της Continental είναι το νέο θερινό ελαστικό, PremiumContact 6, σε διευρυμένη γκάμα μεγεθών για ζάντες επιβατικών αυτοκινήτων και SUVs, από 16 έως 21 ίντσες. Το PremiumContact 6 θα αντικαταστήσει σταδιακά τους πολύ δημοφιλείς προκατόχους του, ContiPremiumContact 5 & ContiSportContact 5, «γεφυρώνοντας» το κενό ανάμεσα στα ελαστικά sedan υψηλής οδηγικής άνεσης και στα ελαστικά για σπορ οχήματα.

«Αυτό σημαίνει δημιουργία νέων λύσεων για μέγιστη ασφάλεια, εξαιρετική οδηγική άνεση και καινοτόμο σχέδιο πέλματος για κορυφαίο χειρισμό», δήλωσε ο Dr. Burkhard Wies, Υπεύθυνος του Τμήματος Γραμμής Ανάπτυξης της Continental. «Η ανάπτυξη ενός ελαστικού, τόσο ισορροπημένου, που μπορεί να καλύπτει υψηλές απαιτήσεις και συγχρόνως να εξασφαλίζει μέγιστη άνεση, ακριβή και δυναμικό χειρισμό, μεγάλο ωφέλιμο χρόνο ζωής, καθώς και χαμηλή αντίσταση κύλισης, ήταν για εμάς μεγάλη πρόκληση».

Όπως και οι προκάτοχοί του, ContiSportContact 5 & ContiPremiumContact 5, το νέο PremiumContact 6 προσφέρει κορυφαία απόδοση στο φρενάρισμα, ειδικά στο βρεγμένο. Οι ειδικοί στα μίγματα γόμας, στο Ανόβερο, δημιούργησαν λύσεις που επέτρεψαν πρόοδο και σε άλλες παραμέτρους του ελαστικού, χωρίς, όμως, παραχωρήσεις στα αποθέματα ασφάλειας. Οι καινοτομίες περιλαμβάνουν τη νέα συνθετική γόμα “amorphous silica”, για μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!