Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Nέο MICHELIN PILOT SPORT 4 S
[NewsAuto]: Nέο MICHELIN PILOT SPORT 4 S

[NewsAuto]: Nέο MICHELIN PILOT SPORT 4 S

Το MICHELIN PILOT SPORT 4 S είναι ένα ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων που αντικαθιστά το MICHELIN Pilot Super Sport στην γκάμα των ελαστικών εξαιρετικών επιδόσεων.

Σχεδιασμένο για σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, το MICHELIN PILOT SPORT 4 S προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση, χάρη στην εξαιρετική ακρίβεια διεύθυνσης και στη σταθερότητα. Προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες, χάρη στο βελτιστοποιημένο αποτύπωμα του πέλματος που προσδίδει βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες, ακόμη και στις πιο ακραίες.

Το MICHELIN PILOT SPORT 4 S έχει άριστες επιδόσεις, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας «bi-compound». Στο εξωτερικό μέρος της γόμας, χρησιμοποιείται ένα υβριδικό μείγμα που βοηθά την πρόσφυση στο στεγνό οδόστρωμα, ενώ στο εσωτερικό μέρος χρησιμοποιείται μία νέα γόμα με πυρίτιο και λειτουργικά ελαστομερή, τα οποία επιτρέπουν στο ελαστικό να έχει σταθερή πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα. Οι υψηλές επιδόσεις σε στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες, αποτελούν συχνά αντικρουόμενα χαρακτηριστικά στον κόσμο των σπορ ελαστικών – στο MICHELIN PILOT SPORT 4 S, όμως, συνυπάρχουν αρμονικά. Εκφράζουν, έτσι, πλήρως τη φιλοσοφία Michelin Total Performance, σύμφωνα με την οποία, η Michelin βελτιώνει τα διάφορα χαρακτηριστικά επιδόσεων, ταυτόχρονα, στο ίδιο ελαστικό, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε τεχνολογική πρόκληση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!