Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Νέο Hyundai LAFESTA για την αγορά της Κίνας
[NewsAuto]: Νέο Hyundai LAFESTA για την αγορά της Κίνας

[NewsAuto]: Νέο Hyundai LAFESTA για την αγορά της Κίνας

Την παρουσία της στην Κίνα ενισχύει η Hyundai με την προσθήκη του LAFESTA που εξελίχθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η αποκάλυψη έγινε το σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου και εγκαινίασε την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai.

Αν και οι φωτογραφίες του LAFESTA που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι περιορισμένες μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που μπορούμε να σημειώσουμε αφορούν την μεγάλη μάσκα, τις παρουσία χρωμιωμένων λεπτομερειών και την τονισμένη καμπυλότητα των γραμμών στο καπό και την οροφή.

Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, εν τούτοις η σχεδιαστική φιλοσοφία που παρουσιάζει είναι πολύ πιθανό να αποτυπωθεί και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα καθώς η έκφραση Sensuous Sportiness της Hyundai αναμένεται να επηρεάσει όλη τη γκάμα της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το LAFESTA συνοδεύεται από ένα αρκετά ευρύχωρο χώρο επιβατών με οδηγοκεντρική διαμόρφωση του ταμπλό και με υψηλή ποιότητα υλικών. Η ισχύς θα προέρχεται από τον 1.6 GDi κινητήρα με απόδοση 175 ίππων ο οποίος θα συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Η εμπορική πορεία του Hyundai LAFESTA αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!