Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 6 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Νέες εκδόσεις και τιμές της A160d
[NewsAuto]: Νέες εκδόσεις και τιμές της A160d

[NewsAuto]: Νέες εκδόσεις και τιμές της A160d

Η Α160d της Mercedes-Benz προσφέρεται πλέον σε νέα προνομιακή τιμή με τα πακέτα Business και Business Class Auto. Μια ακόμη λύση που διατίθεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Welcome. My way” της γερμανικής φίρμας με σήμα το αστέρι.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Η A-Class της Mercedes-Benz, ήδη από την πρώτη της εμφάνιση ανέτρεψε τα σχεδιαστικά μοτίβα της κατηγορίας της, αγαπήθηκε όσο λίγα μοντέλα από τους φίλους του αυτοκινήτου και έχει αναδειχτεί στον στίβο των πωλήσεων ως ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς! Κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση και οικονομία, αξιοπιστία, άνεση και πολυτέλεια, υψηλή αξία μεταπώλησης είναι ορισμένα από τα προνόμια που απολαμβάνει κανείς οδηγώντας μία A-Class. Εάν δε επιλεγεί ως εταιρικό αυτοκίνητο, στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται ακόμη το βέλτιστο κόστος χρήσης (TCO) και η ελάχιστη δυνατή φορολόγηση για τον χρήστη.

Η πλούσια γκάμα πετρελαιοκίνητων εκδόσεων της A-Class συμπεριλαμβάνει την Α160d η οποία προσφέρεται με δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα σε  προνομιακή τιμή και χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη όσο και του εταιρικού χρήστη. Εξοπλισμένη με τον κινητήρα πετρελαίου 1.461 κυβικών εκατοστών, η Α160d αποδίδει 90 ίππους και διατίθεται στην Ελληνική αγορά στην ανώτατη προτεινόμενη τιμή λιανικής των 21.846 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!