Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Μοντέλα με τα εσώρουχά τους κάνουν Mannequin Challenge
[NewsAuto]: Μοντέλα με τα εσώρουχά τους κάνουν Mannequin Challenge

[NewsAuto]: Μοντέλα με τα εσώρουχά τους κάνουν Mannequin Challenge

Ίσως κάποιοι αναρωτιέστε τι είναι το Mannequin Challenge. Λοιπόν, πρόκειται για τη νέα τρέλα της εποχής. Είναι μία δοκιμασία ή καλύτερα πρόκληση. Κάτι παρόμοιο γινόταν και παλαιότερα με το Ice Bucket Challenge με τη διαφορά ότι αυτό ήταν για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ασθένεια ALS. Αυτή τη φορά γίνεται απλά και μόνο για την πλάκα αυτών που συμμετέχουν.

Για να κάνεις Mannequin Challenge, αυτό που απαιτείται είναι μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να κάτσει ακίνητη για κάποια δευτερόλεπτα χωρίς να πεταρίσει ούτε βλέφαρο και μια κάμερα για να τους καταγράψει για αυτά τα περίπου 2 λεπτά όσο διαρκεί κάθε τέτοιο βίντεο.

Τραγουδιστές, αθλητές, γυμναστές, απλοί πολίτες, όσοι μπορούν να συγκεντρωθούν ως ομάδα έχουν ενδώσει στη νέα αυτή τρέλα που έχει φτάσει μέχρι και τον Λευκό Οίκο όπως συνέβη όταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς «πάγωσαν» έχοντας στο πλευρό τους την Michelle Obama.

Ορισμένα ωστόσο Mannequin Challenge είναι ξεχωριστά λόγω των πρωταγωνιστών τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το επόμενο βίντεο καθώς σε αυτό στέκει ακίνητη, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν όλες τις λεπτομέρειες, μια ομάδα μοντέλων. Βασική λεπτομέρεια: Αυτά τα μοντέλα «παγώνουν» μπροστά σε καθρέφτες σε έναν χώρο που θα μπορούσε να θυμίζει παρασκήνια επίδειξης μόδας, μόνο με τα σούπερ σέξι εσώρουχά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!