Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Οι Mobile online υπηρεσίες του VW Polo
[NewsAuto]: Οι Mobile online υπηρεσίες του VW Polo

[NewsAuto]: Οι Mobile online υπηρεσίες του VW Polo

Σε μία εποχή όπου η αυξημένη δυνατότητα συνδεσιμότητας αποτελεί μία από τις βασικές αρετές που καλείται να έχει ένα αυτοκίνητο πόλης, το νέο Volkswagen Polo μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Ακολουθούν τρεις δυνατότητες που μπορούν να έχουν οι κάτοχοι του γερμανικού μοντέλου, που θα σας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Car-Net “Guide & Inform”
Car-Net είναι η έκφραση που χρησιμοποιεί η Volkswagen για τη σύνδεση του αυτοκινήτου σας με το internet. Οι συγκεκριμένες mobile online υπηρεσίες περιλαμβάνουν μια σειρά από πρακτικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η υπηρεσία Car-Net “Guide & Inform” διατίθεται σε συνδ υασμό με το προαιρετικό σύστημα ραδιοπλοήγησης “Discover Media”. Το ότι είστε συνδεδεμένοι στο internet σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε σχεδον σε πραγματικό χρόνο που υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και που η κίνηση είναι άνετη. Επιπλέον, η διαδρομή σας προσαρμόζεται στα δεδομένα αυτά, αυτόματα.Αφήστε το Car-Net να αναζητήσει σημεία ενδιαφέροντος και ανακλύψτε νέα εστιατόρια, χάρη στην online αναζήτηση POI. Μπορείτε να εντοπίσετε και άλλα ενδιαφέροντα σημεία όπως ξενοδοχεία, πρατήρια, ή νέα σινεμα – το internet είναι γεμάτο ενδιαφέροντα χρήσιμα στοιχεία.

Car-Net App-Connect
Με την προαιρετική υπηρεσία Car-Net App-Connect μπορείτε να συνδέσετε εύκολα το κινητό σας με το προαιρετικό ηχοσύστημα «Composition Media» ή το σύστημα ραδιοπλοήγησης «Discover Media», επίσης διαθέσιμο προαιρετικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!