Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Η Merkel προειδοποιεί τους νομοθέτες
[NewsAuto]: Η Merkel προειδοποιεί τους νομοθέτες

[NewsAuto]: Η Merkel προειδοποιεί τους νομοθέτες

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel στράφηκε προς τους νομοθέτες, δηλώνοντας ότι δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας να εξασθενίσει ένας σημαντικός κλάδος της οικονομίας, όπως είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Η κα Merkel, κατά την συζήτηση σχετικά με τον επόμενο προϋπολογισμό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι δική μας ευθύνη να ενημερώσουμε τους κατασκευαστές, είναι δικό σας καθήκον να ανακτήσετε την χαμένη εμπιστοσύνη σας», προβάλλοντας την αντίθεσή της στις πιθανότητες για περαιτέρω αύξηση των επιβαρύνσεων των αυτοκινητοβιομηχανιών με σκοπό την αναβάθμιση παλαιότερων μοντέλων τους, για να μειώσουν τους εκπεμπόμενους ρύπους.

What Car ?
Το Peugeot 2008 σε τιμή… έκπληξη – Δείτε το
Τι είναι τα Opel με Black Edition και πόσο έχουν;
Νέο Nissan Juke – Δείτε την τιμή του
Δείτε τις νέες τιμές του νέου Citroen C4 Cactus
Το Fiat Tipo με όφελος 3.500 ευρώ

Ο υπουργός Μεταφορών, Andreas Scheuer, ζήτησε από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να τον ενημερώσουν πώς σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν φθηνότερες αναβαθμίσεις λογισμικού σε συνολικά 5,3 εκατομμύρια πετρελαιοκίνητα οχήματα, που θα συμβάλλουν στην μείωση των εκπομπών μέχρι το τέλος του 2018. Επίσης, η Merkel κάλεσε την Ευρώπη να υποστηρίξει την ανάπτυξη της τεχνολογίας μπαταριών και λογισμικού που απαιτείται, εάν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα αποτελέσουν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!