Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: LIVE από Σουηδία: Το NewsAuto στο TechnikForum της Continental
[NewsAuto]: LIVE από Σουηδία: Το NewsAuto στο TechnikForum της Continental

[NewsAuto]: LIVE από Σουηδία: Το NewsAuto στο TechnikForum της Continental

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Continental πραγματοποιεί ένα ξεχωριστό event στο οποίο επιδεικνύει ότι νεότερο έχει δημιουργήσει τόσο στο μέτωπο των ελαστικών, όσο και των προηγμένων τεχνολογιών που αποτελούν μεγάλο μέρος του κύκλου εργασιών της. Το TechnikForum 2018 έγινε ξανά στη Σουηδία και το NewsAuto ήταν εκεί!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΗΔΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1 )

Δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε αυτή την εκδήλωση, είναι όμως η πρώτη φορά που είδε τόσο προηγμένη τεχνολογία, είτε σε στάδιο τελικής εξέλιξης, είτε έρευνας. Κι αυτό, στο εντυπωσιακό κατάλευκο σκηνικό του σουηδικού βορρά.

Το πρώτο σκέλος έλαβε χώρα στην πόλη του Ούστερσουντ, για πολλούς γνωστή μόνο για την ποδοσφαιρική της ομάδα. Αφορούσε τη συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση όλων των τομέων στους οποίους δουλεύουν οι Γερμανοί.

Μας μίλησαν για το περίφημο Vision Zero, το όραμα δηλαδή της Contintenal για μηδενικούς θανάτους από δυστυχήματα στο δρόμο, μηδενικούς τραυματισμούς, μηδενικά ατυχήματα. Μπορεί ακόμα να είμαστε μακριά από την επίτευξή του αλλά σίγουρα με όλα τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης που τελειοποιείται, έχουμε πάρει τη σωστή ρότα.

Οι τεχνικοί της Continental μας μίλησαν λοιπόν για τα τελευταία επιτεύγματα σε αυτόν τον τομέα, τις άμυνες σε τυχόν ψηφιακές επιθέσεις είτε στα οχήματα, είτε στις εγκαταστάσεις τους, για ελαστικά του αύριο που θα μπορούν να αντιλαμβάνονται πιθανή διάτρηση για παράδειγμα από μία πρόκα ή υπέρμετρη φθορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!