Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 11 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Litchfield BMW M2: Σαν τις παλιές καλές εποχές…
[NewsAuto]: Litchfield BMW M2: Σαν τις παλιές καλές εποχές…

[NewsAuto]: Litchfield BMW M2: Σαν τις παλιές καλές εποχές…

Η BMW M2 είναι η πιο ευχάριστη και διασκεδαστική «μπέμπα», στο δρόμο. Δεν είναι όμως τέλεια, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Litchfield ενεπλάκη προκειμένου να ενισχύσει τη M2 χωρίς να την απομακρύνει από τα χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει σπουδαία, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Τα μεγαλύτερα προβλήματα με τη BMW M2 είναι η υπερβολικά δύσκαμπτη οδήγηση και η έλλειψη δράματος. Η Litchfield έθεσε ως στόχο την επίλυση αυτών των ζητημάτων με μερικές βασικές αναβαθμίσεις, οι οποίες έγιναν σε πολύ συγκεκριμένους τομείς, προκειμένου να καταστεί η M2 το ιδανικό αυτοκίνητο από την αρχή. Αρχικά, ξεκινούν με ένα νέο ECU, το οποίο φέρνει τη δύναμη και τη ροπή μέχρι τους 420 ίππους. Αυτό την κάνει να αισθάνεται αρκετά πιο γρήγορη ενώ η νέα διαχείριση έχει επιπλέον εξομαλύνει λίγο την παροχή ενέργειας, κάνοντας τη να συμπεριφέρεται λίγο πιο γραμμικά. Επιπλέον, η Litchfield προσφέρει δύο αναβαθμίσεις εξάτμισης για τη M2, με το πιο ακριβό σύστημα Akrapovic να προσαρμόζεται σε πρώτη φάση. Προφανώς, αυτή η εξάτμιση βελτιώνει τον ήχο της M2, προσθέτοντας παράλληλα μερικά διασκεδαστικά ηχητικά σκασίματα. Εναλλακτικά, υπάρχει επίσης ένα φθηνότερο σύστημα, το Milltek.

Στη συνέχεια, η Litchfield εγκατέστησε νέα, ελαφρώς χαμηλότερη ανάρτηση AST με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Είναι επίσης ελαφρώς χαμηλότερη, ακριβώς για να γεμίσει τέλεια τα κενά των θόλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!