Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Με κινητήρες της PSA τα μελλοντικά Opel
[NewsAuto]: Με κινητήρες της PSA τα μελλοντικά Opel

[NewsAuto]: Με κινητήρες της PSA τα μελλοντικά Opel

Ως συνέχεια της εξαγοράς της Opel από τον Όμιλο PSA Peugeot-Citroen, όλα τα μελλοντικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας θα βασιστούν πάνω σε κινητήρες και πλατφόρμες του γαλλικού ομίλου, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου Εξέλιξης της PSA.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected] )

Όπως λοιπόν δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Gilles Le Borgne στην Automobilwoche: «Από εδώ και πέρα θα ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε κινητήρες και πλατφόρμες της PSA στα μοντέλα της Opel. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει μέσα σε μια νύχτα. Θα απαιτήσει κάποια χρόνια».

Η υιοθέτηση των κινητήρων της PSA στα μοντέλα της Opel σημαίνει ότι αρκετά από τα υπάρχοντα μοτέρ της γερμανικής εταιρείας σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Ο κ. Le Borgne μάλιστα τονίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει αποφασιστεί ποια γερμανικά μοτέρ δεν θα συνεχίσουν, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν πολλές βελτιώσεις στο πεδίο της αποδοτικότητας για να συνεχίσουν να βρίσκονται στη γκάμα της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή ο κ. Le Borgne προσθέτει: «Θέλουμε να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από τα κόστη για τα δικαιώματα και τη χρήση των πατέντων της GM», κάτι που φυσικά θα γίνει δυνατόν μόνο με την υιοθέτηση των πλατφόρμων και κινητήρων της PSA .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!