Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Οικονομική κρίση και σεξουαλική ζωή…
[NewsAuto]: Οικονομική κρίση και σεξουαλική ζωή…

[NewsAuto]: Οικονομική κρίση και σεξουαλική ζωή…

Μία ιστορία στάθηκε αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο. Αφορά έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος για δεν έλεγε στη σύζυγό του ότι είχε χάσει τη δουλειά του. Ο συγκεκριμένος άνδρας, εδώ και έναν χρόνο, διαισθανόμενος την απόλυσή του, εμφάνιζε μειωμένη ερωτική επιθυμία και επαναλαμβανόμενα επεισόδια στυτικής δυσλειτουργίας.

Το γεγονός αυτό είχε πυροδοτήσει αμέτρητους τσακωμούς με τη σύντροφό του, η οποία, υποψιαζόμενη την ύπαρξη τρίτου προσώπου, πρόσφατα του ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος ήρθε σε μένα αγχωμένος και φανερά καταβεβλημένος προκειμένου να δώσω λύση στο δράμα του: «Ντρέπομαι να της ομολογήσω κάτι τέτοιο. Θα φανώ ανάξιος στα μάτια της! Εκείνη πάντα με θαύμαζε. Πώς εγώ τώρα θα διαλύσω το όνειρό της για μια ευτυχισμένη οικογένεια;». Και αυτή ήταν μία ακόμη στιγμή που η σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης δείχνει όλων των ειδών τις εμπλοκές, που οι διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων βιώνουν το αδυσώπητο πρόσωπό της. Για μία ακόμη φορά σκέφτηκα πως οι άνθρωποι χάνονται κάτω από το βάρος της άθλιας οικονομικής ισοπέδωσης, ο έρωτας και η συντροφικότητα διαλύονται.

Ο μέσος Έλληνας ζει σήμερα με τον φόβο ότι ανά πάσα στιγμή θα χάσει τη δουλειά, το σπίτι ή τις αποταμιεύσεις του, με ακυρωμένες την αξιοπρέπεια και την αυτοπεποίθησή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!