Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Ειδικό τμήμα συντήρησης κλασικών μοντέλων Ferrari
[NewsAuto]: Ειδικό τμήμα συντήρησης κλασικών μοντέλων Ferrari

[NewsAuto]: Ειδικό τμήμα συντήρησης κλασικών μοντέλων Ferrari

Η Ferrari ανακοίνωσε ότι πλέον ξεκινά την λειτουργία του το εξειδικευμένο τμήμα συντήρησης μοντέλων της «Classiche Officina». Μοναδική προϋπόθεση είναι η ηλικία των μοντέλων να ξεπερνά τα 20 έτη.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Η φίρμα από το Μαρανέλο έχει ήδη δώσει την άδειά της σε 48 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, οι οποίοι βρίσκονται σε συνολικά 20 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι θα έχουν άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία της. Κάθε ένα από αυτά θα υποχρεούται να διαθέτει συγκεκριμένο ξεχωριστό χώρο επισκευών, στον οποίο θα υπάρχει μία ειδικά κατασκευασμένη ράμπα για παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας. Φυσικά, οι υπάλληλοι (τεχνίτες και λοιπό προσωπικό) θα πρέπει να έχουν εξειδικευτεί στο πρόγραμμα Ferrari Classiche.

Σύμφωνα με την εταιρεία μέσω αυτών των προδιαγραφών όλοι οι ιδιοκτήτες Ferrari μοντέλων άνω των 20 ετών εξασφαλίζουν τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους, γεγονός που διατηρεί σε υψηλές επίπεδα την αξία του.

Πάντως, παρά το νέο πλάνο, η ίδια η εταιρεία ανακοινώνει πως στις περιπτώσεις σοβαρών επισκευών, είτε αφορά την δομή του αμαξώματος, είτε την κατασκευή νέων εξαρτημάτων, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στο εργοστάσιο της Ferrari.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!