Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Η Ford εγκαινιάζει νέο κέντρο ακραίων κλιματικών δοκιμών (vid)
[NewsAuto]: Η Ford εγκαινιάζει νέο κέντρο ακραίων κλιματικών δοκιμών (vid)

[NewsAuto]: Η Ford εγκαινιάζει νέο κέντρο ακραίων κλιματικών δοκιμών (vid)

Θερμοκρασίες από -40 έως 55⁰C, χιονοπτώσεις και ανέμους 250 km/h θα μπορεί να προσομοιάζει μεταξύ άλλων το νέο κέντρο εξέλιξης της Ford στη Γερμανία.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η εξέλιξη κάθε νέου μοντέλου κρύβει και εξαντλητικές δοκιμές όλων των συστημάτων του κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες. Πολλές από αυτές γίνονται σε πραγματικές συνθήκες σε κάθε πιθανή γωνιά του πλανήτη. Η Ford εγκαινίασε όμως ένα κέντρο στην Κολωνία στο οποίο μπορούν να αναπαράγονται σε εργαστηριακές συνθήκες όλα τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

What Car ?
Το νέο VW T-ROC σε τιμή έκπληξη…
Το νέο μικρομεσαίο της Fiat με πόσο;
Η Nissan σκοράρει με το νέο Juke!
Αυτό είναι το νέο Citroen C4 Cactus – Δείτε το τώρα
Ξεχάστε ότι ξέρατε. Νέα δεδομένα φέρνει η Mercedes!

Το κέντρο John Andrews δεν θα αντικαταστήσει φυσικά τις πραγματικές δοκιμές αλλά θα μπορεί να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο εύρος ερευνών με την τεχνολογική αρτιότητα της υποστήριξης που προσφέρει ένα εργαστήριο. Η μονάδα προσφέρει τις πρώτες εγκαταστάσεις σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία με δυνατότητα προσομοίωσης ακραίων καιρικών και ατμοσφαιρικών συνθηκών. Υπάρχει δυνατότητα προσομοίωσης βαριάς χιονόπτωσης, υψομετρικών συνθηκών 5.200 μέτρων, θερμοκρασιών από -40 έως 55⁰C, υγρασίας 95% αλλά και ανέμων με ταχύτητα έως 250 km/h.

Το κέντρο θα βοηθήσει σημαντικά την διαδικασία των δοκιμών που γίνονται σε ακραίες συνθήκες στη ασφάλεια, την αξιοπιστία, την άνεση, στα ηλεκτρικά κυκλώματα, στα συστήματα κλιματισμού και σε πολλούς άλλους τομείς κάθε νέου μοντέλου κατά τη διάρκεια της φάσης εξέλιξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!