Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Έρχεται «Ο Λογιστής»
[NewsAuto]: Έρχεται «Ο Λογιστής»

[NewsAuto]: Έρχεται «Ο Λογιστής»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για το φιλμ της Tanweer «Ο Λογιστής», με τον Ben Affleck σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1 )

Μετά το σκοτεινό «Gone Girl» και τον δυναμικό ρόλο του Batman στην ταινία «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», ο Αμερικανός ηθοποιός έρχεται να σε καθηλώσει με έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, στην ταινία «The Accountant» του Gavin O’Connor, που βασίζεται σε σενάριο του Bill Dubuque («Ο Δικαστής»).

Κεντρικός ρόλος λοιπόν είναι αυτός του Christian Wolff (Affleck), που είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Christian κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων.

Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ray King (J.K. Simmons), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Christian αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Anna Kendrick) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Christian έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!