Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Η VW επιβεβαιώνει τρία νέα ηλεκτρικά το 2018
[NewsAuto]: Η VW επιβεβαιώνει τρία νέα ηλεκτρικά το 2018

[NewsAuto]: Η VW επιβεβαιώνει τρία νέα ηλεκτρικά το 2018

Η Volkswagen πραγματοποίησε την ετήσια συνδιάσκεψη για τα μέσα ενημέρωσης στο Βερολίνο και η εταιρεία χρησιμοποίησε την εκδήλωση για να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά της για την ηλεκτροκίνηση και ότι ενδιαφέρον ακολουθήσει το προσεχές διάστημα.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Μιλώντας σε ομάδα δημοσιογράφων, ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen Matthias Müller δήλωσε ότι «Εννέα νέα οχήματα, τρία εκ των οποίων θα είναι καθαρά ηλεκτροκίνητα, θα προστεθούν στο ηλεκτρικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου φέτος». Η εταιρεία δεν προέβη σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το Audi E-Tron το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Τα τρία νέα ηλεκτρικά οχήματα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου καθώς ο Müller δήλωσε ότι ο όμιλος Volkswagen θα εισαγάγει ένα νέο ηλεκτρικό όχημα «σχεδόν κάθε μήνα» ξεκινώντας από το 2019. Συνέχισε να λέει πως «αυτή η ταχεία εξέλιξη έγινε γιατί σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο, σε όλα τα εμπορικά σήματα, σε λίγα χρόνια».

Παρά το γεγονός ότι εστιάζει στα ηλεκτρικά οχήματα, η Volkswagen παραμένει προσηλωμένη στα μοντέλα που λειτουργούν με πετρέλαιο, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι οι σύγχρονοι κινητήρες diesel είναι μέρος της λύσης, όχι μέρος του προβλήματος. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η VW θα επενδύσει σχεδόν 20 εκατομμύρια για τα συμβατικά οχήματα της το 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!