Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Έντομα και ολογράμματα στο μελλοντικό σχεδιασμό της Hyundai
[NewsAuto]: Έντομα και ολογράμματα στο μελλοντικό σχεδιασμό της Hyundai

[NewsAuto]: Έντομα και ολογράμματα στο μελλοντικό σχεδιασμό της Hyundai

Η Hyundai λέει πως η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να μάθει πολλά από τα έντομα, ειδικά όταν πρόκειται για το σχεδιασμό αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Bloomberg, ο αντιπρόεδρος της Hyundai, Chung Eui-sun, δήλωσε ότι η εταιρεία μελετά τη φύση και πώς μπορεί να επηρεάσει το σχεδιασμό των οχημάτων.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Τα λόγια του συγκεκριμένα ήταν: «Συνεργαζόμαστε με το κέντρο σχεδιασμού για την μελέτη εντόμων, όπως η αεροδυναμική των τέλειων πτήσεων και των δομών τους. Τα δέρματα, οι κεραίες και οι αρθρώσεις είναι θέματα που μελετούμε για την τεχνολογία κινητικότητας. Για παράδειγμα, οι αράχνες έχουν οκτώ μάτια, ενώ τα αυτόνομα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με περισσότερους από 10 αισθητήρες κάμερας όπως LiDAR και ραντάρ. Υπάρχουν απεριόριστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να μάθουμε πολύτιμες πληροφορίες από τα έντομα», δήλωσε ο 47χρονος. Ο σχεδιασμός δεν είναι ο μόνος τομέας που επιδιώκει η Hyundai για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή αυτής της ταχέως εξελισσόμενης βιομηχανίας. Για παράδειγμα, εξελίσσει τόσο ηλεκτρικά όσο και αυτοκίνητα με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, ιδιαίτερα στην Κίνα, όπου βλέπει ένα λαμπρό μέλλον για τις δύο αυτές τεχνολογίες κίνησης.

What Car ?
Το Peugeot 2008 σε τιμή… έκπληξη – Δείτε το
Τι είναι τα Opel με Black Edition και πόσο έχουν;
Νέο Nissan Juke – Δείτε την τιμή του
Δείτε τις νέες τιμές του νέου Citroen C4 Cactus
Το Fiat Tipo με όφελος 3.500 ευρώ

Η Κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία προσπαθεί επίσης να ηγηθεί στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας όταν πρόκειται για τεχνολογία ολογραμμάτων, αποκάλυψε ο Chung Eui-sun.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!