Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Ενός όγκου το μέλλον της Kia
[NewsAuto]: Ενός όγκου το μέλλον της Kia

[NewsAuto]: Ενός όγκου το μέλλον της Kia

Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι μια μεγάλη και αέναη συζήτηση. Για την KIA , αυτό που προκύπτει από τα σχέδια επί χάρτου, είναι πως εξετάζεται το αυτοκίνητο ως χώρος διαβίωσης για κάθε δραστηριότητα.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Όταν το 2015 η Mercedes παρουσίασε το εντυπωσιακό F015 Luxury in Motion , κέντρισε την προσοχή του κόσμου με την τοποθέτηση των διαθέσεων της Γερμανικής εταιρείας αναφορικά με το μέλλον της αυτοκίνησης. Με τη χρήση του ηλεκτρισμού για την κίνηση (τά ‘λεγε και νωρίτερα από το 2015 η Mercedes), το πρωτότυπο της Mercedes προσέφερε τεράστιους χώρους για τους επιβάτες και ελάχιστους προβόλους εμπρός και πίσω.

Σήμερα, πιθανότατα εμπνευσμένο από το πρωτότυπο της Mercedes, βλέπουμε μια πρόταση για το μέλλον από την Kia αυτή τη φορά, δια χειρός του Aaron Jaryong Koo. Με το μήκος του πρωτοτύπου έτσι όπως φαίνεται από τα σχέδια να είναι και 60 εκατοστά μικρότερο από αυτό του Kia Sedona που έχει τον ίδιο προσανατολισμό αναφορικά με την προσφορά χώρων.

Το πρωτότυπο είναι πλήρως αυτόνομο και ως τέτοιο, δεν χρειάζεται να έχει κάτι από τα παραδοσιακά στοιχεία των αυτοκινήτων, όπως είναι το τιμόνι (!) ή και ολόκληρο το ταμπλό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!