Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: «Drive your Ambition» με τη Mitsubishi Motors (video)
[NewsAuto]: «Drive your Ambition» με τη Mitsubishi Motors (video)

[NewsAuto]: «Drive your Ambition» με τη Mitsubishi Motors (video)

Στο πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο η Mitsubishi Motors Corporation παρουσίασε τη νέα στρατηγική της και το εταιρικό μήνυμα που τη συνοδεύει: «Drive Your Ambition».

Προτού όμως ατενίσουμε το μέλλον, ας ρίξουμε μία ματιά στο γεμάτο ιστορία παρελθόν. Καθώς η Ιαπωνική μάρκα συμπλήρωσε πέρυσι 100 χρόνια από τη δημιουργία του Model-A, του πρώτου της μοντέλου αλλά και πρώτου ιαπωνικού αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε με κριτήριο τη μαζική παραγωγή. Το Model-A προετοίμασε το δρόμο για τους φιλόδοξους στόχους της Mitsubishi να διερευνήσει νέους τομείς στο χώρο της αυτοκίνησης και να πιέσει τα όρια της μηχανολογίας για τα επόμενα 100 χρόνια.

Από το πρωτοποριακό 4-wheel-drive PX33 το 1936, μέχρι την έναρξη της έρευνας & εξέλιξης (R&D) της ηλεκτροκίνησης το 1966.
Από πολυάριθμες μηχανολογικές καινοτομίες (βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού, αντικραδασμικοί άξονες κινητήρων, Super-All Wheel Control) μέχρι ατελείωτες δοκιμές ικανοτήτων & αξιοπιστίας μέσω κορυφαίων αγωνιστικών διοργανώσεων με τα Pajero και Lancer Evolution.
Από την διερεύνηση αχαρτογράφητων περιοχών (Outlander PHEV το 2012) μέχρι την καθιέρωση συστημάτων παρακολούθησης ποιότητας σε αναδυόμενες αγορές (XPANDER το 2017).

Η MMC λοιπόν, ξεκίνησε μία διεξοδική διαδικασία, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την πλούσια και μοναδική κληρονομιά όσο και τα φιλόδοξα σχέδιά της για το μέλλον, προκειμένου να καταρτίσει μία στρατηγική που πηγάζει από την ουσία της μάρκας. Δηλώνοντας καθαρά την προηγμένη δέσμευση της στην ‘καινοτομία’ και την ‘ανακάλυψη’ με ένα προηγμένο όραμα βιώσιμου μέλλοντος, αυτή η ανανεωμένη στρατηγική, υποστηρίζεται από ένα εντυπωσιακό portfolio μηχανολογικών πρωτιών της MMC, το ασίγαστο πάθος για όλες τις μορφές μετακίνησης – στο δρόμο και εκτός δρόμου – καθώς και την διορατικότητα που χαρακτηρίζει τη μοναδική καταγωγή της εδώ και 100 χρόνια μέχρι το πρώτο όχημα που παρουσιάστηκε στον κόσμο υπό το σήμα της Mitsubishi.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!