Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Η διαδοχή του Marchionne θα φέρει πολλές αλλαγές στην FCA
[NewsAuto]: Η διαδοχή του Marchionne θα φέρει πολλές αλλαγές στην FCA

[NewsAuto]: Η διαδοχή του Marchionne θα φέρει πολλές αλλαγές στην FCA

Καθώς πλησιάζει το τέλος της θητείας του Sergio Marchionne στο τιμόνι του ομίλου FCA αρχίζουν να φουντώνουν και οι φήμες που αναφέρουν την πιθανότητα συγχώνευσης με άλλες εταιρίες.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Τα τελευταία 14 χρόνια ο Sergio Marchionne έχει φέρει τα πάνω κάτω στον κολλοσό της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και μέσω μια διαδρομής με πολλές συγχωνεύσεις, σκληρές αποφάσεις και αρκετές φορές αμφιλεγόμενη πολιτική κατάφερε να φέρει μια σχεδόν πτωχευμένη εταιρία στην μορφή ενός πανίσχυρου ομίλου όπως είναι ο Fiat Chrysler Automobiles σήμερα.

Ο 65χρονος Marchionne θα ξεκινήσει την τελευταία του χρονιά ως CEO του ομίλου και φυσικά τα όσα θα ακολουθήσουν την διαδοχή μιας τέτοια προσωπικότητας είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η FCA θα αλλάξει ριζικά πολύ απλά επειδή η FCA όπως την γνωρίζουμε σήμερα είναι ο ίδιος ο Marchionne.

Φυσικά τα σενάρια που συζητούνται είναι πάρα πολλά μεταξύ των οποίων υπάρχουν τέσσερα που δείχνουν πιο πιθανά. Το πρώτο από αυτά βλέπει μια συνεργασία με την Ford με στόχο την από κοινού εξέλιξη επάνω σε πλατφόρμες που θα στοχεύσουν κυρίως στην αμερικάνικη αγορά η οποία φαίνεται πως θα στενέψει να περιθώρια διείσδυσης σε ξένες εταιρίες. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον το όνομα της Jeep σε συνδυασμό με αυτό της Ford θα επιτρέψει στον όμιλο να έχει μια εξαιρετική πρόσβαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!