Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Η χρονιά της Bentayga
[NewsAuto]: Η χρονιά της Bentayga

[NewsAuto]: Η χρονιά της Bentayga

Ένα χρόνο μετά τη μέρα που η πρώτη Bentayga βγήκε από την γραμμή παραγωγής, το πρώτο SUV στην ιστορία της Bentley μετράει ήδη δώδεκα παγκόσμια βραβεία!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1 )

Σχεδιάστηκε με στόχο να είναι το πιο γρήγορο και πολυτελές SUV του κόσμου και τουλάχιστον προς το παρόν, παίζει χωρίς αντίπαλο! Συνδυάζει επιδόσεις με κορυφαία υλικά, off-road δυνατότητες με κάθε λογής τεχνολογικό καλούδι.

Μάλιστα, παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση για την Bentayga, πράγμα που οδηγεί τη Bentley στην αύξηση της παραγωγής ενός μοντέλου που αποτέλεσε στοίχημα – ένα στοίχημα το οποίο η εταιρεία από το Κρου, έχει κερδίσει.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Bentley Motors, Wolfgang Dürheimer: «Αυτή η ξεχωριστή αναγνώριση ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας και θέτει την Bentley Bentayga σαν σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη πολυτέλεια. Η αντίδραση των πελατών μας ήταν αξιοσημείωτη. Έχουμε αύξηση της παραγωγής και μείωση του χρόνου αναμονής για την παράδοση των μοντέλων στους πελάτες, αφού έχουν κατασκευαστεί πάνω από 5.500 κομμάτια του πολυτελούς SUV το 2016. Οι παραδόσεις έχουν ξεκινήσει και στις 56 αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε τόσο εμείς, όσο και οι αντιπρόσωποί μας και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών μας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!