Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Audi R8 850 HP: More is more
[NewsAuto]: Audi R8 850 HP: More is more

[NewsAuto]: Audi R8 850 HP: More is more

Το Audi R8 V10 plus δεν χρειάζεται συστάσεις. Το απόλυτο supercar είναι πομπός συγκινήσεων, με τις δυνατότητες του στο δρόμο, πέρα από την εντυπωσιακή εικόνα του. Εδώ σπάει τα κοντέρ ιπποδύναμης.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Wheelsandmore αναλαμβάνει τους 610 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης να τους αυξήσει παρακαλώ στους 850, γαρνίροντας τους με… σχεδόν 60 kgm ροπής. Τα εντυπωσιακά αυτά νούμερα έρχονται μέσω ενός κιτ υπερσυμπιεστή, νέες μπιέλες, πιστόνια υψηλής απόδοσης, , αναθεωρημένες κυλινδροκεφαλές και φυσικά, μια χειροποίητη εξάτμιση με προσαρμοστικές βαλβίδες.

Δεν υπάρχει βίντεο ή κλιπ ήχου που να αποτυπώνει τον ήχο της εξάτμισης, αλλά πρόκειται για ένα ασφαλές στοίχημα ότι αυτός ακούγεται άγριος. Συμπληρώστε και το μπλοκέ διαφορικό τύπου Drexler και έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα.

Και μια ο λόγος για εικόνα, το συνολικό styling είναι μάλλον υποτονικό σε σύγκριση με μερικά άλλα τροποποιημένα Audi R8 εκεί έξω, ωστόσο, η Wheelsandmore ψηφίζει την ουσία από το θέαμα.

Γι αυτό άλλωστε φόρεσε στο γερμανικό «κτήνος», μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση αγωνιστικών καταβολών, για να βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο R8 παραμένει κολλημένο στο δρόμο, ακόμη κι όταν πλησιάζετε τα… 300 km/h.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!