Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Αναβάθμιση αυτόνομης οδήγησης στα Tesla
[NewsAuto]: Αναβάθμιση αυτόνομης οδήγησης στα Tesla

[NewsAuto]: Αναβάθμιση αυτόνομης οδήγησης στα Tesla

Τον Αύγουστο όπως ανακοίνωσε το Elon Musk , θα γίνει μια μαζική αναβάθμιση στο λογισμικό της αυτόνομης οδήγησης των αυτοκινήτων της Tesla .

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Μετά τα πρόσφατα περιστατικά τροχαίων στα οποία κατηγορήθηκε το σύστημα αυτόνομης οδήγησης των αυτοκινήτων της Tesla, η εταιρεία ευαισθητοποιήθηκε προκειμένου να αναβαθμίσει το λογισμικό για τη λειτουργία του συστήματος που φέρεται να είναι ένα από τα δυνατά assets των μοντέλων της. «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τελείως ασφαλές το να χρησιμοποιεί κάποιος το σύστημα αυτόνομης οδήγησης των αυτοκινήτων μας» είπε ο Elon Musk απαντώντας σε έναν ενδιαφερόμενο, σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

What Car ?
Δείτε τη νέα Mercedes A-Class – Οδηγήστε την μάλιστα…
Τα αυτοκίνητα που δεν “φοβούνται” να τα οδηγούμε επί μήνες!
Καινούργιο αυτοκίνητο με 99€ το μήνα; – Και όμως
Αυτό είναι το νέο μικρό crossover της Nissan – Πόσο κοστίζει;
Το νέο VW Tiguan πιο οικονομικά από ποτέ;

Η αναβάθμιση του λογισμικού που θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο, θα κάνει απόλυτα ασφαλές το να χρησιμοποιεί κάποιος το σύστημα αυτόνομης οδήγησης, μια και θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα της ακούσιας αλλαγής λωρίδας που έχει παρατηρηθεί πως υπάρχει ως bug του συστήματος. Εκτός του προφανούς, που δεν είναι άλλο από την αναβάθμιση του συστήματος, η ανακοίνωση αυτή έχει βελτιώσει και την εικόνα της εταιρείας σε ότι αφορά τη χρηματιστηριακή της αξία, μια και από την ανακοίνωση και μόνο του Musk, οι μετοχές της Tesla έχουν σημειώσει άνοδο 3,3%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!