Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Η Alpina εμμένει στο diesel
[NewsAuto]: Η Alpina εμμένει στο diesel

[NewsAuto]: Η Alpina εμμένει στο diesel

Με τα χρόνια, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συνάψει σχέση αγάπης-μίσους με το diesel, ως αποτέλεσμα των αυστηρών προτύπων εκπομπών ρύπων. Έχει γίνει αντιληπτό ότι το πετρέλαιο δεν είναι καθαρό, γι ‘αυτό κάποιες μάρκες όπως η Volvo και η Nissan, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν πλήρως τον συγκεκριμένο τύπο καυσίμου τα επόμενα χρόνια. Η Alpina αλήθεια τι γνώμη έχει;

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικές, όπως οι Mercedes-Benz και Mazda, οι οποίες εξακολουθούν να πιστεύουν στο μέλλον του, κυρίως λόγω των SUV. Τα μεγάλα αυτοκίνητα χρειάζονται περισσότερη ροπή χωρίς να κλείνουν τα μάτια στην κατανάλωση καυσίμου.

What Car ?
Ευκαιρία για Tipo – Ολες οι λεπτομέρειες…
Ηρθαν τα νέα MINI. Μάθετε τα πάντα!
Ποια είναι η τιμή του νέου Nissan Juke
Το Peugeot 2008 τώρα σε τιμή που δεν υπάρχει!
Ήρθε το Mercedes Me – Τι είναι αυτό;

Φαίνεται ότι η ομάδα υπέρ του diesel αποκτά έναν καινούργιο κοινωνό στο όνομα της Alpina, τον ανεξάρτητο βελτιωτικό οίκο της BMW. Ο Andreas Bovensiepen επικεφαλής σε αυτή, εξακολουθεί να βλέπει το μέλλον των κινητήρων diesel. Τόνισε ότι η BMW διαθέτει αρκετή τεχνολογία για να κρατήσει το πετρέλαιο καθαρό. Η χρήση σύγχρονων καταλυτικών μετατροπέων και AdBlue έχει αποδείξει πολύ χαμηλά επίπεδα εκπομπών NOx για τη γερμανική μάρκα. Είναι αρκετά σίγουρος για την τεχνολογία της, αναφέροντας τη δοκιμασία για τις πραγματικές εκπομπές ρύπων στην Ευρώπη, ως έναν τρόπο να διατηρήσουμε τις δοκιμές συνεπείς ακόμη και σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!