Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Αλλάζει το πρόγραμμα του IAME Series Greece
[NewsAuto]: Αλλάζει το πρόγραμμα του IAME Series Greece

[NewsAuto]: Αλλάζει το πρόγραμμα του IAME Series Greece

Μετά την μεταφορά του πρώτου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στις 25/3/18, δηλαδή μόλις μια (1) εβδομάδα πριν από τον πρώτο αγώνα του νεοσύστατου ΙΑΜΕ Series Greece που ήταν προγραμματισμένος για την 1/4/18, αναβάλλεται η πρεμιέρα του νέου θεσμού.

Δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας και παράλληλα καλούμαστε να σεβαστούμε τους οδηγούς, καθώς στην αρχή της χρονιάς υπήρχε συμφωνία μεταξύ ΟΜΑΕ, IAME & ROTAX, που προέβλεπε ως ελάχιστο χρόνο μεταξύ δυο αγώνων ασχέτως θεσμού, τις δύο εβδομάδες, αναφέρει χαρακτηριστικά η οργάνωση του IAME Series Greece.

Έγινε προσπάθεια να πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν όλες τις πλευρές, ωστόσο αυτές δεν καρποφόρησαν.

Ως συνέπεια των παραπάνω, αποφασίστηκε η παρακάτω τροποποίηση του προγράμματος της παρθενικής σεζόν διεξαγωγής του IAME Series Greece:

– Ο πρώτος αγώνας του ΙΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 12-13/5/18 στην πίστα καρτ των Μεγάρων (στη θέση του δεύτερου αγώνα του αρχικού προγράμματος)

– Ο δεύτερος αγώνας του ΙΑΜΕ θα λάβει χώρα στις 31/6-1/7/18 στην πίστα καρτ στα Βραχνέικα της Πάτρας (στη θέση του τρίτου αγώνα)

– Ο τρίτος αγώνας του ΙΑΜΕ θα γίνει στις 15-16/9/18 (αντί για την προγραμματισμένη ημερομηνία 8-9 /9/18 του τέταρτου αγώνα), σε πίστα που θα ανακοινωθεί 45 ημέρες νωρίτερα. Αλλαγή απαραίτητη για να εξασφαλιστεί το χρονικό διάστημα των 2 εβδομάδων που έχει συμφωνηθεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο αγώνες, καθώς το P.I.C.K.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!