Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Αγώνες αυτοκινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα!
[NewsAuto]: Αγώνες αυτοκινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα!

[NewsAuto]: Αγώνες αυτοκινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα!

Αυτό είναι το μεγαλόπνοο σχέδιο της νεότευκτης λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού με την ονομασία “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ” που παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Όπως ίσως γνωρίζετε το Dielpis F1 είναι ο φορέας που σύστησε ο αρχιτέκτων Θανάσης Παπαθεοδώρου για να προωθήσει τη διοργάνωση αγώνα F1 στη Δραπετσώνα. Η ίδια ομάδα ανακοίνωσε τη δημιουργία λέσχης με σκοπό τη διοργάνωση αγώνων ταχύτητας εντός του αστικού ιστού σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τη Γραμματέα της Λέσχης, Ελένη Δημητροπούλου. Ο πρόεδρος της Λέσχης, Θανάσης Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε στην πενταετή προσπάθεια του DielpisFormula1 για την επίσημη υποψηφιότητα διοργάνωσης αγώνων F1 στη Δραπετσώνα, η οποία συνεχίζεται με πολύ καλές προοπτικές, καθώς και στους λόγους που επέβαλαν τη δημιουργία της λέσχης “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ”. Σκοπός της η διοργάνωση αγώνων ταχύτητος εντός πόλεων ξεκινώντας από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα κα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Δημήτρης Μιχελακάκης χαιρέτησε την ίδρυση της νέα λέσχης και εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΟΜΑΕ τόσο στην προσπάθεια για τη διεξαγωγή αγώνων εντός πόλης από τη ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ όσο και στην πολυετή προσπάθεια της DielpisFormula1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!