Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsAuto]: Αυτοί είναι οι κινητήρες της νέας BMW Σειράς 3 (2019)
[NewsAuto]: Αυτοί είναι οι κινητήρες της νέας BMW Σειράς 3 (2019)

[NewsAuto]: Αυτοί είναι οι κινητήρες της νέας BMW Σειράς 3 (2019)

Έχουμε ήδη παρουσιάσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά της BMW Σειράς 3 , η οποία μείωσε το βάρος της και υιοθέτησε προηγμένες τεχνολογίες συγκριτικά με τον προκάτοχό της, παίρνοντας αποστάσεις από τον ανταγωνισμό, αλλά ο χαρακτήρας του νέου μοντέλου ενισχύεται και από τους κινητήρες στη γκάμα του.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected] )

Η νέα BMW Σειρά 3 – η οποία θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Μάρτιο του 2019 – δεν θα φέρει επανάσταση σε μηχανικό επίπεδο, τα μοτέρ είναι ήδη γνωστά με κάποιες βελτιώσεις στους τομείς της απόδοσης, όπως παρουσιάζονται στις νέες σειρές 5 και X2. Η νέα σειρά 3 λοιπόν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις 3κύλινδρες εκδόσεις 1,5 λίτρων TwinPower Turbo που είναι τοποθετημένες στα προσθιοκίνητα της μάρκας, όπως είναι το MINI και η νέα X2. Αν και πολλοί πίστευαν ότι οι τρεις κύλινδροι των 1,5 λίτρων θα αφορούν αποκλειστικά τα μοντέλα με κίνηση στους εμπρός τροχούς, η νέα σειρά 3 τελικά θα συνεχίσει να έχει αυτούς τους κινητήρες στη γκάμα της.

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι όλα τα μπλοκ με τεχνολογία TwinPower Turbo θα έχουν τεχνικές βελτιώσεις, όπως η αυξημένη πίεση του συστήματος έγχυσης (350 bar), η πίεση του turbo (μέχρι 2500 bar) και ένα φίλτρο σωματιδίων που θα προστεθεί στις εκδόσεις βενζίνης .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSAUTO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!