Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News247]: Βρετανική τράπεζα κλείνει τους λογαριασμούς του δημόσιου δικτύου της Ρωσίας, Russia Today
[News247]: Βρετανική τράπεζα κλείνει τους λογαριασμούς του δημόσιου δικτύου της Ρωσίας, Russia Today

[News247]: Βρετανική τράπεζα κλείνει τους λογαριασμούς του δημόσιου δικτύου της Ρωσίας, Russia Today

Για απόφαση που δεν επιδέχεται συζήτησης, κάνει λόγο το πιστωτικό ίδρυμα, χωρίς να αιτιολογεί την κίνησή του. Ποιο το σχόλιο των κυβερνήσεων των δύο χωρών

Τους λογαριασμούς του δημόσιου ρωσικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου Russia Today πρόκειται να κλείσει το βρετανικό πιστωτικό ίδρυμα NatWest, όπως κατήγγειλε την Δευτέρα αρχισυντάκτριά του. Εξήγηση, σύμφωνα με την τελευταία, δεν έχει δοθεί από την τράπεζα ενώ η βρετανική κυβέρνηση αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη.

“Κλείνουν τους λογαριασμούς μας στη Βρετανία. Όλους. ‘Η απόφαση δεν είναι συζητήσιμη’. Ζήτω η ελευθερία του λόγου!”, έγραψε η Μαργκαρίτα Σιμόνιαν στον λογαριασμό της στο twitter, προσθέτοντας ότι τα περιουσιακά στοιχεία του δικτύου δεν έχουν ακόμα “παγώσει”.

“Κάναμε πρόσφατα αναθεώρηση των τραπεζικών ρυθμίσεων σας και αποφασίσαμε να μην παρέχουμε πλέον αυτές τις υπηρεσίες”, αναφέρει η  National Westminster Bank στην επιστολή της προς το γραφείο του RT στο Λονδίνο. Σημειώνεται, επίσης, ότι η συγκεκριμένη απόφαση, που είναι οριστική, ισχύει για τον όμιλο της Royal Bank of Scotland, του οποίου είναι μέρος.

Το γραφείο Τύπου του ρωσικού δικτύου τόνισε ότι η Royal Bank of Scotland έχει βασικό μέτοχο το βρετανικό δημόσιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!