Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Τσίπρας για Γεωργιάδη και Paradise Papers: ‘Αλλο Θράκη και άλλο νησιά Κέιμαν
[News247]: Τσίπρας για Γεωργιάδη και Paradise Papers: ‘Αλλο Θράκη και άλλο νησιά Κέιμαν

[News247]: Τσίπρας για Γεωργιάδη και Paradise Papers: ‘Αλλο Θράκη και άλλο νησιά Κέιμαν

Μετά την ανακοίνωση για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος χθες, ο πρωθυπουργός μιλά απόψε στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κομοτηνή: «Η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στο Προσκήνιο»

Στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κομοτηνή: «Η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στο Προσκήνιο» πραγματοποιεί ομιλία απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για την διανομή κοινωνικού μερίσματος που θα φτάσει τα 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ, σήμερα ο πρωθυπουργός στέλνει εκ νέου μήνυμα πως «τα δύσκολα είναι πίσω μας».

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επισημαίνοντας ότι τη συζήτηση ανά περιφέρεια “την κάνουμε εμείς που δεν έχουμε περιφερειάρχες και δημάρχους που να τους θεωρούμε δικούς μας αλλά η άποψη μας είναι ότι τα προβλήματα είναι δικά μας ολονών” και άφησε αιχμές κατά της ΝΔ λέγοντας: “κάποιοι προσπάθησαν να αποτρέψουν τα αυτοδιοικητικά τους στελέχη απο το να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια”.

Το συνέδριο αυτό θα δώσει τον οδικό χάρτη πάνω στον οποίο θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα, αποτελεί ευκαιρία για όλους μας, επισήμανε ο κ.Τσίπρας.

“Από το πως αντιμετωπίζει κάποιος τις προσπάθειες της κυβέρνησης και της ίδιας της χώρας να ανοίξει δρόμους ανάπτυξης και πρωτοβουλίες όπως το κοινωνικό μέρισμα που ανακοινώθηκε χθες, από το πως αντιμετωπίζει το θέμα της φοροδιαφυγής, των φορολογικών παραδείσων και των off shore κρίνεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!