Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: #topotamistavouna: Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει εκστρατεία επικοινωνίας
[News247]: #topotamistavouna: Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει εκστρατεία επικοινωνίας

[News247]: #topotamistavouna: Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει εκστρατεία επικοινωνίας

Ως γνωστόν “το Ποτάμι παίρνει τα βουνά και τις πόλεις”, το επόμενο τετράμηνο με σκοπό ο επικεφαλής, οι βουλευτές και τα στελέχη να συνομιλήσουν με τους πολίτες σε πόλεις και χωριά

Με εικόνες και βίντεο από τις περιοδείες του γεμίζει από σήμερα το Instagram του Σταύρου Θεοδωράκη. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο επικεφαλής και στελέχη του Κινήματος είναι σήμερα το απόγευμα με το βανάκι του Ποταμιού στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και αύριο στο Κιλκίς. Οι συναντήσεις αλλά ακόμη και τα απρόοπτα της περιοδείας θα καταγράφονται είτε από τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη είτε από συνεργάτες του και θα αναρτώνται “αυτομάτως” στο προσωπικό του Instagram.

Ως γνωστόν «το Ποτάμι παίρνει τα βουνά και τις πόλεις», το επόμενο τετράμηνο με σκοπό ο επικεφαλής, οι βουλευτές και τα στελέχη να συνομιλήσουν με τους πολίτες σε πόλεις και χωριά για να φτάσει η φωνή του Ποταμιού σε μέρη που δεν είχε έως τώρα ακουστεί.

Μέσω του Instagram του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και του Ποταμιού, θα μπορούν πλέον όλοι να τους “ακολουθήσουν” και να δουν από πρώτο χέρι πώς πραγματοποιείται μια τέτοια περιοδεία, που πήγαν, με ποιους συνομίλησαν αλλά και τη ζωή μέσα στο βανάκι του Ποταμιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!