Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News247]: Τέλος εποχής για Ολάντ. Δεν θα είναι υποψήφιος
[News247]: Τέλος εποχής για Ολάντ. Δεν θα είναι υποψήφιος

[News247]: Τέλος εποχής για Ολάντ. Δεν θα είναι υποψήφιος

Στο 10λεπτο διάγγελμά του ο 62χρονος πρόεδρος της Γαλλίας αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό, άσκησε σκληρή κριτική σε Φιγιόν και Λεπέν. “Έχω συνείδηση των κινδύνων που θα είχε μια κίνηση, η οποία δεν θα συσπείρωνε τους πάντες γύρω από το όνομά μου” είπε μεταξύ άλλων (Vid)

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε ο Φρανσουά Ολαντ.

Σε διάγγελμα προς τον Γαλλικό λαό και αφού πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό της προεδρικής του θητείας, ο Φρανσουά Ολάντ είπε πως θα παραμείνει δραστήριος μέχρι την προσεχή άνοιξη, ωστόσο, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

«Αποφάσισα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές», δήλωσε 62χρονος Ολάντ, η δημοτικότητα του οποίου είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Μάλιστα δήλωσε: “Η εμπειρία μου προσέφερε την ταπεινότητα που είναι απαραίτητη στην δημόσια δράση. Σήμερα, έχω συνείδηση των κίνδυνων που θα είχε μια κίνηση, η οποία δεν θα συσπείρωνε τους πάντες γύρω από το όνομά μου. Ετσι, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος για μια νέα θητεία”.

Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στην Φιγιόν αλλά και στην Λεπέν, ενώ δεν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή κρίση που περνά το σοσιαλιστικό κόμμα, σημειώνοντας μόνο ότι προσπαθεί να συσπειρώσει την αριστερά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!