Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Ταξιδιωτικός οδηγός Θεσσαλονίκης για Έλληνες και ξένους φοιτητές
[News247]: Ταξιδιωτικός οδηγός Θεσσαλονίκης για Έλληνες και ξένους φοιτητές

[News247]: Ταξιδιωτικός οδηγός Θεσσαλονίκης για Έλληνες και ξένους φοιτητές

Erasmus, AIESEC κι άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα έχουν επίσημο, τρίγλωσσο ξεναγό στη «νύμφη» του Θερμαϊκού

Στον πρώτο και καθοριστικό ξεναγό της Θεσσαλονίκης για τους φοιτητές που επισκέπτονται την πόλη, εξελίσσεται ο ταξιδιωτικός οδηγός (έκδοση του ΕΟΤ), που διανέμει δωρεάν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Ο ταξιδιωτικός, έντυπος οδηγός της Θεσσαλονίκης, που εκδίδεται στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά με 120 σελίδες, 150 φωτογραφίες και χάρτες, θεωρείται πλέον must της εξερεύνησης – ξενάγησης στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή. Εκατοντάδες φοιτητές και νέοι που καταφθάνουν στην πόλη συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα, στο Erasmus και στο δίκτυο AIESEC, φροντίζουν να εφοδιάζονται εξ αρχής με τον οδηγό από τις γραμματείες των Πανεπιστημιακών Σχολών του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το τμήμα Εκπαιδευτικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΑΠΘ για τη χορήγηση νέων οδηγών που βοηθούν στην ενημέρωση των μελών ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού πανεπιστημίων του εξωτερικού για τη Θεσσαλονίκη. Διευκολύνουν τη διαμονή τους στην πόλη, όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του τμήματος.

Σήμερα, 9 Οκτωβρίου, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη περισσότεροι από 100 ξένοι φοιτητές και πανεπιστημιακοί για την Εβδομάδα Επιμόρφωσης του Προγράμματος Erasmus+ (Erasmus Staff Training Week).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!