Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Σάλλας
[News247]: Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Σάλλας

[News247]: Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Σάλλας

Η συμμετοχή θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και θα διασφαλίζει το συνεταιριστικό χαρακτήρα της Παγκρήτιας

Με ποσοστό συμμετοχής της τάξεως του 15%, ο γνωστός τραπεζίτης και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς, κ. Μιχάλης Σάλλας, εισέρχεται ως στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα .

Αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την Συνεταιριστική τράπεζα, όσο και από τον ίδιο τον κύριο Σάλλα και μάλιστα συνοδεύεται από σημερινή υπογραφή σχετικού Μνημονίου (Memorandum of Understanding ). Η συμμετοχή του γνωστού τραπεζίτη στην Παγκρήτια Τράπεζα θα γίνει στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Γνωρίζω την Τράπεζα από την ίδρυσή της και έχω παρακολουθήσει στενά την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Μιχ. Σάλλα,  η επιλογή συμμετοχής στην Παγκρήτια δεν είναι τυχαία. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω την Τράπεζα από την ίδρυσή της και έχω παρακολουθήσει στενά την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Θεωρώ την Παγκρήτια Τράπεζα άρρηκτα δεμένη με την οικονομία της Κρήτης, έχω εμπιστοσύνη στη Διοίκηση και στα στελέχη της και πιστεύω ότι η νέα προσπάθεια όλων μας θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της και θα διευρύνει τις προοπτικές της προς όφελος των συνεταίρων και των πελατών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!