Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η ψηφοφορία των Startupper Awards #2
[News247]: Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η ψηφοφορία των Startupper Awards #2

[News247]: Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η ψηφοφορία των Startupper Awards #2

Ψηφίστε την καλύτερη Ελληνική Startup και διεκδικείστε ένα Premium Huawei Smartphone

Συνεχίζεται για δύο εβδομάδες ακόμη, μέχρι τηνΠαρασκευή 30 Ιουνίου 2017, η διαδικασία ψηφοφορίας για τη #2 διοργάνωση των Startupper Awards, των μοναδικών βραβείων που παρέχουν τη δυνατότητα στο Ελληνικό Οικοσύστημα να ψηφίσει τις Startup εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζει να βραβευτούν μέσω της πλατφόρμας Esurvey.

Η ιδέα πίσω από τα StartupperAwards είναι, μέσα από έναν ανεξάρτητο φορέα, να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι καλύτερες Startup εταιρείες στην Ελλάδα. Η επιλογή των Startup εταιρειών που είναι υποψήφιες, έγινε από τη κοινότητα του Startupper, αλλά και την ομάδα του Startupper, βάσει του προφίλ, των στοιχείων και κυρίως της παρουσίας των εταιρειών στο ελληνικό οικοσύστημα και στις διάφορες δομές του, αλλά και της δημοσιοποίησης των «πεπραγμένων» τους τόσο μέσα από ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης, όσο και σε εταιρικά blog και κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Διαμορφώθηκαν έτσι τέσσερις κατηγορίες υποψηφιοτήτων και κάθε κατηγορία θα αναδείξει έναν νικητή:

1. Scaleup Startup: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της ανάπτυξής τους έχοντας λάβει – συνήθως – τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!